Mali grad

»Pozdrav poletju«

17.06.2012

 

Popoldan se je župan Marjan Šarec udeležil tradicionalnega koncerta »Pozdrav poletju«. Pevci Prvega slovenskega pevskega društva LIRA Kamnik so skupaj z gosti na Glavnem trgu v Kamniku pričarali pravo poletno vzdušje.

Folklorna skupina DU Kamnik je prijetno zaplesala v poletje, Glasbeni atelje Carl Orff Kamnik pa nas je z zvoki in oblačili popeljal v srednjeveški čas. Tudi komorni zbor Šutna je popestril poletno pozdravljanje, zvoki Tuba evfonij Glasbene šole Kranj pa so zadoneli po mestu. Temperature so bile vsekakor primerne temu letnemu času, ozračje Kamnika pa je še bolj ogrel ansambel harmonik Šole harmonike Martina Vodlana.

Župan Marjan Šarec je obiskovalce pozdravil in jim zaželel, da bi preživeli dni optimistično in bi bilo poletje čim bolj brezskrbno. »Naj bo v Kamniku še več takšnih prireditev, saj le tako oživljamo naše mestno jedro«, je povedal župan. Vsem je zaželel, da bi se v poletnem času spočili za nove napore, ki nas čakajo v prihodnje.

S prijetnimi besedami povezovalke Barbare Božič smo v Kamniku pozdravili poletje. Liraši in harmonikaši iz Šole harmonike Martina Vodlana pa so za konec še ubrano zapeli in zaigrali ter veselo zaključili današnjo prireditev, ki nam je popestrila vroče nedeljsko popoldne.

 

 

 << Nazaj | Novice