Mali grad

Povabilo k vpisu v Vaterpolsko društvo Kamnik

24.02.2018

 

Povabilo k vpisu v Vaterpolsko društvo KamnikVaterpolsko Društvo Kamnik že več let aktivno pripravlja različne aktivnosti za vse športne navdušence in navdušence vodnih aktivnosti.

Vaterpolsko društvo je v preteklih letih organiziralo aktivne počitnice za otroke. Odziv otrok je bil zelo pozitiven saj so kar pet dni uživali v različnih aktivnostih na bazenu Pod skalo in v okolici Kamnika.

Med letom se odvijajo različni plavalni tečaji v bazenu CIRIUS v Kamniku, ki so namenjeni tako dojenčkom, kot tudi tistim, nekoliko večjim plavalnim nadobudnežem.

Plavalni tečaji za dojenčke potekajo od oktobra do junija na omenjeni lokaciji, za obisk tečaja pa lahko kontaktirate Nino Žepič, in sicer preko telefonske številke 031 507 305.

Otroci od 3,5 leta dalje, lahko obiskujejo plavalni tečaj od oktobra do junija (bazen CIRIUS Kamnik), julija in avgusta pa tečaji potekajo na kamniškem bazenu.

Vaterpolsko društvo skrbi seveda tudi za male nadobudne vaterpoliste. Vaterpolo šola poteka na bazenu v CIRIUS-u ter v telovadnici na Kajuhovi, vse od oktobra pa tja do junija, poletne mesece (julij in avgust) pa se aktivnosti odvijajo na kamniškem bazenu.

Za nekoliko večje, osnovnošolske vaterpolske navdušence, so treningi organizirani od oktobra do junija na pokritem bazenu v Kranju, julija, avgusta in septembra pa imajo možnost treniranja na bazenu v Kamniku.

Za vse, ki niso preveč navdušeni nad vodnimi aktivnostmi, pa v telovadnici na Kajuhovi, od oktobra do junija poteka telovadba, ki je primerna za otroke od sedmega leta dalje.

Poskrbljeno je tudi za rekreacijo odraslih, in sicer za vodno košarko, ki poteka od oktobra do junija na bazenu Kranj, julija, avgusta in septembra pa rekreacija poteka na bazenu Pod Skalo.

Na tečaje se lahko prijavite pri Daretu Homarju, na telefon 070 816 797, ali pa preko elektronske pošte: dare.homar@gmail.com. Obiščete jih lahko tudi na Facebook strani Vaterpolsko društvo Kamnik, kjer lahko sledite dogajanju, hkrati pa se prijavite na katero izmed aktivnosti.

Da so aktivnosti in treningi res kvalitetno izpeljani dokazujejo športni dosežki društva, saj mladi vedno znova in znova dokazujejo, da so dobro pripravljeni na tekmovanja. Vsakoletno se mlajše kategorije športnikov umeščajo na tekmovanjih med zmagovalce, mladinci in kadeti pa se uvrščajo v državne reprezentance, kar je zelo spodbudno za nadaljnje delo Vaterpolskega društva Kamnik.

Trenutno potekajo vpisi v pomladanske trimesečne tečaje, zato vas vabijo, da izkoristite ugodno ponudbo.

Besedilo: Dare Homar, Vaterpolsko društvo Kamnik


<< Nazaj | Novice