Mali grad

Povabilo k vpisu otrok v zimsko počitniško varstvo

28.01.2020

 

Povabilo k vpisu otrok v zimsko počitniško varstvo Društvo Počitniško varstvo Kamnik bo letos s pomočjo Občine Kamnik organiziralo zimsko počitniško varstvo, ki bo potekalo od 17. februarja do 21. februarja 2020. Varstvo se bo odvijalo na Osnovni šoli 27. julij v centru Kamnika, vsak dan med ponedeljkom in petkom, od 7. do 16. ure. Letošnja novost je možnost rezervacij počitniškega varstva le za en dan.

Vabljeni so vsi učenci kamniških osnovnih šol od 1. do 5. razreda. Letos bodo naše počitniške dni programsko zaznamovale zimske fantazije, kjer ne bo manjkalo ustvarjalnih, športnih in glasbenih delavnic. Prav tako se bomo odpravili na izlet v Ljubljano in Domžale, kjer bomo obiskali drsališče in muzej. Podali se bomo tudi na krajše izlete, kjer bomo spoznavali življenje v naravi pozimi. V primeru snega pa nam ne uidejo zimske aktivnosti kot so sankanje, kepanje, izdelovanja sneženega moža, itd.

Program varstva

• 7.00 – 9.00: sprejem otrok, risanje, namizne družabne igre, …

• 9.00 – 10.00: dopoldanska malica (poskrbite sami, npr. sadje, kruh ), športne aktivnosti v telovadnici ali na prostem, ustvarjalne delavnice, štafete, ...

• 10.00 – 13.00: Izleti v okolico

• 13.00 – 14.00: kosilo, nadaljevanje programa (ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti na prostem ali v telovadnici,…)

• 14.00 – 14.30: popoldanska malica (poskrbimo mi)

• 14.30 – 16.00: razne igre, ustvarjanje, poslušanje glasbe, … odhod otrok.

Prijave so že odprte in bodo potekale vse do 9. februarja 2020, število mest je omejeno. Prijavnice lahko dobite na spletni strani matične šole ali na spletni strani društva Počitniško varstvo: http://pocitniskovarstvo.si/, dostopna pa je tudi na spletni povezavi tukaj. Prijave otrok se zbirajo do zapolnitve mest.

Cena tedenskega varovanja z vključenim kosilom, popoldansko malice in programom znaša 40 evrov (za otroke izven občine Kamnik cena znaša 50 evrov). Novost je tudi možnost rezervaciji očitniškega varstva le za en dan. Cena le-tega znaša 12 evrov (za otroke izven Občine Kamnik cena znaša 15 evrov).

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 030/313 324 ali preko elektronske pošte pocitnisko.varstvo@gmail.com.

Veselimo se zimskih fantazij z vami.

Besedilo in fotografija: Društvo Počitniško varstvo Kamnik


<< Nazaj | Novice