Mali grad

Potniki Štacjona so obeležili 4. obletnico delovanja

16.03.2016

 

Danes so potniki Štacjona, kot si radi rečejo uporabniki Dnevnega centra za osebe s težavami v duševnem zdravju Kamnik – Štacjon, obeležili svojo 4. obletnico delovanja. Z velikim veseljem se je zabavi in srečanju uporabnikov, njihovih svojcev, prijateljev, prostovoljcev, zaposlenih in podpornikov pridružil tudi župan Marjan Šarec skupaj s podžupanom Igorjem Žavbijem in višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel.

Potniki Štacjona so obeležili 4. obletnico delovanja

Dnevni center, ki deluje v okviru Centra za socialno delo Kamnik, uporabnikom, ki imajo težave v duševnem zdravju, nudi pomoč pri kakovostnem preživljanju časa, razvijanju njihovih sposobnosti in okrepitvi njihovih življenjskih zmožnosti. Danes smo se ob obujanju spominov na pretekla praznovanja in mnoge druge zanimive dogodki družili s potniki, ki jim ne manjka dobre volje in iskrenih nasmehov. Ob prihodu pa so nas prijetno presenetili s pesmijo in nam postregli z dobrotami, ki so jih pripravili čisto sami.

Župan Marjan Šarec je »potnikom« iskreno čestital ob rojstnem dnevu njihovega centra, z željo, da bi tudi v prihodnje preživeli čim lepše trenutke v dnevnem centru.

 

 

 


<< Nazaj | Novice