Mali grad

Potniki Štacjona danes odprli vrata hišnega sejma

01.12.2015

 

Popoldan si je župan Marjan Šarec skupaj s podžupanom Igorjem Žavbijem in višjo svetovalko za področje družbenih dejavnosti Katjo Vegel ogledal hišni sejem in izdelke, ki so nastali izpod rok potnikov Štacjona, kot si rečejo varovanci Dnevnega centra za osebe s težavami v duševnem zdravju Kamnik - Štacjon. In resnično so vredni Vašega ogleda in nakupa, saj so izdelani ročno, z veliko truda in dobre volje, glavni sestavini vseh pa sta ljubezen in spoštovanje do sočloveka.

Med drugim je obiskovalcem na voljo domača marmelada in bezgov sirup, različni zeliščni čaji, namaz iz paprike, novoletne voščilnice, izdelki iz lesa (ptičje hiške, gnezdilnice, barometri razpoloženja), mehki obeski za ključe iz filca in drugih materialov, etui-ji za mobitele, barvne torbice iz jeansa, pisane svečke, nakit, slikarske umetnije in drugi izdelki.

Dnevni center Štacjon Vas vabi na hišni sejem, ki bo odprt od danes, 1. decembra 2015, do petka, 4. decembra 2015, med 8. in 15. uro v prostorih Dnevnega centra na Kolodvorski 4 (železniška postaja Kamnik - mesto). Sejem ponuja same zanimive stvari, razstavljene izdelke pa je 20 potnikov Štacjona celo leto ustvarjalo in so v tem prednovoletnem času kot nalašč za obdarovanje Vaših najbližjih.


<< Nazaj | Novice