Mali grad

Poslovili smo se od drsališča na prostem

05.03.2013

 

Na zadnji dan šolskih počitnic smo se v Kamniku poslovili od drsališča na prostem, ki je na Glavnem trgu stalo vse od začetka decembra 2012.

Prvič se je v Kamniku brezplačno dogajanje odvijalo vse od začetka decembra do marca. Postreglo je s pestrim programom koncertov, sprevodov, uličnih predstav, delavnic, sejmov in stojnic s pestro ponudbo.

Na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik smo poskrbeli za brezplačno drsanje, na voljo je bila izposoja drsalk in drugih rekvizitov, ob različnih priložnostih pa je bila organizirana tudi animacija za otroke in odrasle ter šola drsanja, organizirali smo vodene programe in drsalne nastope To sezono je bilo drsališče zelo dobro obiskano.

Obiskovalci so nam povedali, da je drsanje v mestnem jedru Kamnika dobrodošla popestritev, veseli pa so tudi, da se je sezona podaljšala do konca zimskih športnih počitnic. Drsališče so obiskale tudi šole in vrtci iz kamniške občine. Nekaj drsalcev smo povprašali o drsalni sezoni, Maja iz Šmarce pravi, da rada drsa in da bo še prišla….

Za letošnjo sezono se drsališče poslavlja, na Zavodu za turizem in šport v Občini Kamnik pa obljubljamo, da bomo za drsališče in pestro dogajanje v mestnem jedru Kamnika poskrbeli tudi prihodnje leto.

Vir: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice