Mali grad

Popolna zapora državne ceste skozi Tuhinjsko dolino predvidoma med 5. in 18. oktobrom ter med 16. in 29. oktobrom

01.10.2021

 

Popolna zapora državne ceste skozi Tuhinjsko dolino predvidoma med 5. in 18. oktobrom ter med 16. in 29. oktobromObčanke in občane obveščamo, da bo podjetje Trgograd d. o. o., Breg pri Litiji 56, 1270 Litija, za investitorja Direkcijo Republike Slovenije za infrastrukturo, izvedlo obnovo voziščne konstrukcije države ceste Kamnik – Ločica.

Gradbena dela bodo potekala predvidoma:

Dela se bodo izvajala pod popolno zaporo državne ceste, in sicer predvidoma med 8. in 16. uro.

V času vzpostavljene popolne zapore bo omogočen prevoz intervencijskim vozilom in vozilom, namenjenim šolskemu prevozu, sicer pa bo v bližini zagotovljena možnost začasnega parkiranja vozil.

Obvoz za vozila bo označen po trasi državnih cest Ločica – Trojane – Blagovica – Lukovica – Domžale – Kamnik in obratno.

Za vsa vprašanja v zvezi z gradbenimi deli, se prosim obrnite na odgovorno osebo izvajalca Franca Novaka (Trgograd, d. o. o.) na telefon 041/648-447.

Več o zapori si lahko podrobneje preberete tudi TUKAJ.


Obvestilo avtobusnega prevoznika Arriva Slovenija

Redni potniki se bodo lahko vozili ob 12.30 in 14.15 iz Kamnika do Golic, ker je ta avtobus redni, in od Šmartnega dalje tudi v kombinaciji s šolskim prevozom.  

Na naslednjih odhodih pa se bodo lahko vozili samo do Šmartnega oziroma iz Šmartnega, kjer bo avtobus zaradi zapore obrnil:

Zahvaljujemo se vam za razumevanje v času trajanj del.


<< Nazaj | Novice