Mali grad

Pomoč Aleševi in Petrovi družini se nadaljuje

05.12.2014

 

Člana Društva Gorska reševalna služba Kamnik in Alpinističnega odseka Kamnik pri Planinskem društvu Kamnik sta se domačim zadnjič oglasila konec julija iz kitajskih gora nad dolino Shaksgham.

Že štiri mesece poteka akcija pošiljanja SMS sporočil na številko 1919 s ključno besedo GORA5. S tem dejanjem prispevamo 5 € uporabniki storitev Telekoma Slovenije, Debitela, Izimobila, Simobila, Tušmobila in T-2.

Akcija se nadaljuje.

Ravno tako lahko nakažete sredstva na transakcijski račun PD Kamnik pri NLB št.: SI 56 0231 1026 1048689. Če potrebujete potrdilo o donaciji, to sporočite na info@pdkamnik.si in Vam ga bomo poslali.

Vsem dosedanjim donatorjem se iskreno zahvaljujemo.

Nesreča je ganila tudi kiparja in slikarja Petra Jovanoviča iz Dolenje Žetine v Poljanski dolini. Iz debel dreves, ki jih izbira v domačih gozdovih pod Blegošem, je izdelal nekaj sto kipov. Veliko tudi slika in svoje umetnine pogosto daruje v dobrodelne namene. Priznani slikar samorastnik se je odločil, da izkupiček od desetih slik podari družinama Aleša in Petra.

Slike bodo postavljene na ogled v četrtek, 11. 12. 2014, od 17. do 19. ure v prostorih Društva GRS Kamnik, Perovo 20, Kamnik (Veterina Kamnik na obvoznici).

Za Vašo pomoč se Vam člani Društva GRS Kamnik in AO Kamnik iskreno zahvaljujemo.

Besedilo in fotografija: GRS Kamnik


<< Nazaj | Novice