Mali grad

Pomladanske čistilne akcije

14.03.2014

 

Pričenjajo se letošnje pomladanske čistilne akcije. Občina Kamnik je tudi letos ponudila pomoč krajevnim skupnostim, društvom, šolam, upravnikom večstanovanjskih stavb in drugim organizatorjem čistilnih akcij na posameznih območjih. Zagotovila je vreče za zbiranje odpadkov, rokavice ter odvoz odpadkov.

Ribiška družina Kamnik organizira čistilno akcijo v soboto, 15. marca. Ribiči bodo čistili strugo in brežine Kamniške Bistrice na območju od Velikega jeza v Stranjah do novega mostu na Povezovalki, za kar je potrebna primerna oprema. Vabijo tudi prostovoljce, da se jim pridružijo in očistijo okolico brežin. Vsi udeleženci se bodo zbrali ob 8. uri pri športni dvorani pri OŠ Frana Albrehta.

Termini čistilnih akcij na drugih območjih občine Kamnik bodo objavljeni prihodnji teden. 

Vsi občani, ki se boste udeležili čistilnih akcij, boste na zbirnih mestih dobili rokavice in vreče za zbiranje odpadkov. Organizatorji vas bodo razporedili po terenu in vam dali ustrezna navodila glede zbiranja in odlaganja zbranih odpadkov. Priporočljivo je, da se ustrezno oblečete in obujete ter s seboj prinesete orodje in močnejše delovne rokavice.

S skupnimi močmi poskrbimo za čisto in urejeno okolje v naši občini! 


<< Nazaj | Novice