Mali grad

Pomladanske čistilne akcije

12.04.2011

 

V občini Kamnik, tako kot vsako pomlad, potekajo pomladanske čistilne akcije. Šole, vrtci in upravniki stanovanjskih blokov v mesecu aprilu izvajajo čistilne akcije v svojem okolju.

Vodstvo sveta Krajevne skupnosti Kamnik Center vabi prostovoljce na čistilno akcijo, ki bo potekala v soboto, 16. aprila 2011. Zbrali se bodo ob 8. uri na Glavnem trgu, kjer bodo vsi udeleženci prejeli bone za malico, ki bo po končani čistilni akciji.

V soboto, 16. aprila 2011 organizira čistilno akcijo tudi Krajevna skupnost Tunjice. Vabijo prostovoljce, da se jim pridružijo. Zbrali se bodo ob 8. uri pri Podružnični šoli Tunjice.

Turistično društvo Tuhinjska dolina organizira v soboto, 16. aprila 2011 čistilno akcijo, združeno s hortikulturno ureditvijo potoka. Zbor udeležencev bo ob 8. uri pri Termah Snovik, zaključek pa ob 12. uri  na terasi pri Termah Snovik.

V soboto, 16. aprila 2011 bo čistilno akcijo organizirala Krajevna skupnost Kamniška Bistrica. Vabijo prostovoljce, da se jim pridružijo. Zbrali se bodo ob 9. uri pred Osnovno šolo Stranje.

V soboto, 16. aprila 2011 organizira čistilno akcijo tudi Krajevna skupnost Motnik. Vabijo prostovoljce, da se jim pridružijo. Zbrali se bodo ob 8. 30 uri pred trgovino Motnik.

Istega dne, v soboto, 16. aprila 2011 bo čistilno akcijo organizirala Krajevna skupnost Srednja vas. Vabijo prostovoljce, da se jim pridružijo. Zbrali se bodo ob 8. uri pred gostilno Ledlar.

Vsi občani, ki se boste udeležili čistilnih akcij, boste na zbirnih mestih dobili rokavice in vreče za zbiranje odpadkov. Organizatorji vas bodo razporedili po terenu in vam dali ustrezna navodila glede zbiranja in odlaganja zbranih odpadkov. Priporočljivo je, da se ustrezno oblečete in obujete ter s seboj prinesete orodje in močnejše delovne rokavice. Občina Kamnik je poskrbela, da bo podjetje Publicus d.o.o. zbrane odpadke odpeljalo takoj po zaključku posamezne čistilne akcije.

S skupnimi močmi poskrbimo za čisto in urejeno okolje v naši občini!

Prav tako obveščamo vse obiskovalce občinske spletne strani, da lahko vsa obvestila Občine Kamnik najdete v okencu »Obvestila Občine Kamnik« na levi strani spletne strani.


<< Nazaj | Novice