Mali grad

Poletno počitniško varstvo in poletne aktivnosti 2012

10.05.2012

 

V letu 2012 Mladinski center Kotlovnica organizira varstvo za otroke od 1. do 3. razreda. Letošnja novost je organizacija poletne aktivnosti za učence 4. in 5. razrede. Na Osnovni šoli Toma Brejca bomo s pomočjo sofinanciranja Občine Kamnik tudi letos organizirali poletno počitniško varstvo od 26. 6. do 31. 8. 2012, od 7. do 16. ure.

Poletno počitniško varstvo je namenjeno učencem od 1. do 3. razreda. Poskrbeli bomo za pester, aktiven program, ki zajema ustvarjalne, športne delavnice, tematske dneve, …

Letošnja novost je organizacija poletne aktivnosti za učence 4. in 5. razrede od 7. do 16. ure. Aktivnosti bodo potekale v šestih terminih čez poletje. Aktivnosti bodo potekale v športnem duhu (pohodi, štafete, turnirji, plavanje,...). V primeru manjšega števila prijav otrok lahko posamezni termin odpade.

Otroka lahko prijavite najkasneje do 6. 6. 2012, število otrok bo omejeno. Cena dnevnega varovanja z vključenim kosilom, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 7 EUR.

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 040 / 686 - 440 (Gordana), prek e-maila: pocitnisko.varstvo@kotlovnica.si.

PRIJAVA

Otroka lahko prijavite najkasneje do 6. 6. 2012, število otrok bo omejeno. Cena dnevnega varovanja z vključenim kosilom, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 7 EUR. Prijavite se lahko tako, da izpolnite prijavnico, jo natisnite in jo pošljete na naslov Zavod mladinski center Kotlovnica Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik, jo nesete na matično šolo ali pošljete po elektronski pošti na pocitnisko.varstvo@kotlovnica.si.

PRIJAVNICA za 1. - 3. razred

PRIJAVNICA za 4. in 5. razred

CENA

Cena dnevnega varovanja z vključenim kosilom, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 7 EUR. Stroške varovanja se poravnava tedensko na samem kraju varovanja.

Akontacija dnevnega varovanja znaša 2 EUR, ki se mora poravnati pred začetkom varovanja s podpisano pogodbo, ki jo dobite po prijavnici na skupnemu sestanku ali na uradnih urah.

NAJPOMEMBNEJŠE INFORMACIJE ZA STARŠE

ODDAJA OTROKA: 7. DO 9. URE

Zbor vsak dan od ponedeljka do petka na OŠ Toma Brejca.

PREVZEM OTROKA: 14.30 DO 16. URE

Počakali vas bomo na OŠ Toma Brejca. V primeru da otroka prevzamete pred 14.30, to sporočiti zjutraj na oddaji otroka mentorju ali pa jih obvestite po telefonu čez dan.

PRAVILA ZA OTROKE:

POČITNIŠKI DNEVI BOMO POTEKALI TAKOLE:

Razne igre, gledanje videa (risank), ustvarjanje,….

Imeli bomo tudi posebne dneve, kjer bomo obiskali muzej Zaprice, Občino Kamnik, knjižnico, gasilce, Mali grad, Mladinski center,…

Imeli bomo tudi tematske dneve kot so: indijanski, gusarski, čarovniški, taborniški, srednjeveški,….

Program bomo prilagajali vremenu in željam otrok, v primeru dežja ne bomo šli na bazen.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. 040 686 440 (Gordana), prek e-mail: pocitnisko.varstvo@kotlovnica.si.

Besedilo: Gordana Kotnik, vodja projekta


<< Nazaj | Novice