Mali grad

Poletno otroško varstvo 2011

25.05.2011

 

Zavod Mladinski center Kotlovnica Kamnik že peto leto zapored organizira počitniško varstvo za učence kamniških osnovnih šol. K projektu izdatno prispeva Občina Kamnik s finančnimi sredstvi, ki so vsakoletna zagotovljena v proračunu Občine Kamnik pod postavko št. 9245.

Varstvo se izvaja za otroke od 1. do 3. razreda med 7. in 16. uro na Osnovni šoli Toma Brejca, kjer so nam prijazno odstopili veliko učilnico, telovadnico in šolsko igrišče.

Cena varstva je 7 evrov dnevno, cena pa vključuje kosilo, malico zavarovanje otrok, poudariti pa velja, da kljub pestremu programu dodatnih stroškov starši nimajo.

Za otroke skrbijo mentorji, vzgojitelji in športni pedagogi, ki se trudijo otrokom popestriti počitniške dni z ustvarjalnimi delavnicami, igrami, športnimi aktivnostmi. Otroci obiskujejo kamniški bazen, policijsko postajo Kamnik, gasilce,  obiskal nas bo harmonikar, zaplesali bodo hip-hoparji in breakdancerji, imeli bomo malo šolo karateja in cirkuških veščin, pripravili bomo srednjeveške, indijanske in gusarske dneve.

Med drugim bomo obiskali sedež Občine Kamnik in župana, Medobčinski muzej na Zapricah, Matično knjižnico Kamnik, Dom kulture Kamnik, Mladinski center Kotlovnica Kamnik.

Ugotavljamo, da vse več staršev potrebuje varstvo, veliko pa je tudi staršev, ki si želijo, da otroci preživijo počitnice v družbi vrstnikov.

Več informacij in prijavnico dobite na spletnem naslovu: http://www.kotlovnica.si/slo/projekti/pocitnisko-varstvo.

Prijave lahko oddate do torka, 31. maja 2011, za dodatne informacije pa lahko pokličete na tel. 040416928 (Gordana), ali po e-mail: gogakotnik@gmail.com.


<< Nazaj | Novice