Mali grad

Polepšajmo in uredimo krajevno skupnost

02.06.2015

 

Menimo, da vsem, ki živimo v krajevni skupnosti, estetsko urejeno okolje predstavlja eno izmed najbolj pomembnih vrednot. Zato tudi letos vabimo k sodelovanju v akciji Polepšajmo in uredimo KS Kamnik – center.

Samo v urejenem mestu se bomo sami bolje počutili in polepšan Kamnik bo privabil še več obiskovalcev. Z natečajem bomo, dragi krajani, tudi z vašo pomočjo, zanesljivo pripomogli k temu pomembnemu cilju. Svet KS je imenoval tričlansko komisijo, ki bo skozi vse poletje spremljala urejenost oken, balkonov in okolic hiš kot tudi poslovnih objektov.

Prosimo, da fotografije svojih vrtov, balkonov in oken pošiljate na e-naslov: ks.center@kks-kamnik.si  do konca avgusta. Najboljši trije bodo prejeli posebno priznanje, vsi sodelujoči pa bodo javno pohvaljeni na prireditvi v okviru Dni narodnih noš.

Praznovanje Krajevne skupnosti Kamnik – center

Da bi se bolje spoznali, povezali različna prizadevanja za dobro počutje krajanov in pričakali poletje, se bomo na Trgu svobode pod Malim gradom družili vse sobotno popoldne in večer, 20. junija 2015. Plesalo se bo in pelo, dišale bodo palačinke, ustvarjalnice se že snujejo, stojnice bodo!
Za zvečer napovedujemo posebno presenečenje za mlade in mlade po srcu!

Besedilo in fotografja: Ivanka Učakar, predsednica Krajevne skupnosti Kamnik - center


<< Nazaj | Novice