Mali grad

Polepšajmo in uredimo Krajevno skupnost Kamnik – center

19.09.2015

 

V sredo, 16. septembra 2015, so ob zaključku natečaja Polepšajmo in uredimo KS Kamnik – center na Trgu svobode podelili zahvale krajanom, ki se z ureditvijo oken, balkonov in vrtov še posebej trudijo.

Junija letos je KS Kamnik – center razpisala natečaj Polepšajmo in uredimo krajevno skupnost Kamnik - center, da bi spodbudila krajane k bolj estetskemu videzu mesta. Tako se bolje počutijo turisti, ki obiščejo Kamnik, pa tudi vsi, ki tu živimo. Komisija v sestavi Breda Griljc, Miha Resnik in Janez Repanšeksi je v avgustu ogledala ureditev oken, balkonov in vrtov zasebnikov in pravnih oseb.

Odločila se je, da podeli pohvale vsem, ki se po svojih močeh trudijo za bolj prijazno podobo kraja z zasaditvami. Slovesnosti se je udeležil tudi podžupan občine Kamnik Matej Slapar, ki je pohvalil njihovo samoiniciativnost, prizadevnost in delavnost.

Ponosni in dobre volje so se krajani ob skromni pogostitvi družili na vrtu gostilne Pri podkvi in izmenjavali izkušnje, kako se vzgoji in vse poletje vzdržuje bujno cvetoče balkonsko cvetje ali lepo negovan vrt.

Prejemniki pohval so:

Pravne osebe

Zasebniki

Besedilo: Ivanka Učakar, predsednica sveta KS


<< Nazaj | Novice