Mali grad

Podpis pogodbe o partnerstvu ponudnikov turističnih storitev v okolici Krvavca

27.09.2011

 

Dopoldan je v sejni dvorani Občine Cerklje na Gorenjskem potekal podpis pogodbe o partnerstvu ponudnikov turističnih storitev v okolici Krvavca – »Zimski paketi Krvavec«. RTC Krvavec je skupaj z nastanitveno-turističnimi ponudniki Termami Snovik, Hotelom Raj, Penzionom Tia, Hotelom Silvester, Penzionom Jagodic, Sobami Jana, Hotelom Bor, Hotelom Marinšek, Hotelom Creina, Gostiščem Češnar, Turistično kmetijo Pr' Dovar in Turistično kmetijo Pr' Ambružarju danes stopil v pogodbeno partnersko povezavo s ciljem aktivnega skupnega nastopa na domačem in tujih trgih. S prepletanjem bogate dodatne ponudbe želijo povečati število domačih in tujih gostov v regiji in podaljšati čas njihovega bivanja.

 
   

»Model združevanja gospodarskih/turističnih subjektov na interesni ravni je napreden in širok, po prvih odzivih s tujih trgov naj bi prve uspehe poželi že v letošnji sezoni. Zadnja leta število smučarjev na Krvavcu upada, saj naj bi Krvavec veljal za »enodnevno« smučišče, prav s partnerstvom pa želimo domačim in tujim gostom ponuditi širok spekter storitev (od term do kmečkega turizma) in jih zadržati v kraju« je na novinarski konferenci povedal direktor RTC Krvavec, Srečko Retuznik.

Partnerstvo sta pozdravila tudi kamniški župan, Marjan Šarec in župan občine Cerklje na Gorenjskem, Franc Čebulj. Direktor kamniških Term Snovik, Matjaž Konda pa je dodal, da je vesel tovrstnega povezovanja, saj se zaveda, da je prepoznavnost v partnerstvu večja, prav tako pa je prednost povezovanja v dodani vrednosti ponujenih storitev.


<< Nazaj | Novice