Mali grad

Podjetje Jungheinrich, d.o.o. prejelo zlato boniteto odličnosti

17.10.2016

 

Podjetje Jungheinrich, d.o.o., ki od meseca maja 2015 deluje na novi lokaciji v Kamniku, je danes prejelo najvišjo, zlato boniteto odličnosti, ki jo podeljuje podjetje Bisnode. Dogodka se je udeležil tudi župan Marjan Šarec.

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored.

Direktorju podjetja Jungheinrich, d.o.o. Branku Šveglju je nagrado predal direktor prodaje Bisnode Slovenija Borut Volk, ki je ob tem dejal, da je podjetje Jungheinrich, d.o.o. eno izmed 1195 podjetij v Sloveniji, ki je v letu 2016 prejelo zlato boniteto odličnosti.

Ob prejemu nagrade je direktor Branko Švegelj izrazil veliko zadovoljstvo, da podjetje s svojim poslovanjem in nastopanjem na trgu upravičuje visoka pričakovanja tako kupcev, dobaviteljev, lastnikov (Jungheinrich AG), kot seveda vseh sodelavcev v podjetju Jungheinrich, d.o.o. Le-teh je trenutno že 48, v prihodnjih mesecih pa načrtujejo rast tudi na tem področju.

Tega, za podjetje Jungheinrich, d.o.o., pomembnega dogodka, se je udeležil tudi župan Občine Kamnik Marjan Šarec, ki je iskreno čestital podjetju za prejeto prestižno priznanje in poudaril, da s ponosom zre v podjetje, ki vsakodnevno dokazuje, da se trud in energija slehernega zaposlenega na dolgi rok pokaže v složnem in uspešnem delovanju podjetja kot celote. In ne nazadnje, taka podjetja nikoli ne pozabijo na lokalno skupnost, v kateri delujejo.


<< Nazaj | Novice