Mali grad

Podjetje Danfoss Trata Podružnični šoli Nevlje predalo donacijo termostatskih ventilov

04.10.2013

 

Prejšnji teden smo v Podružnični šoli Nevlje slovesno odprli novo kotlovnico, danes pa je generalni direktor podjetja Danfoss Trata Aleksander Zalaznik s svojimi sodelavci županu Marjanu Šarcu, ravnatelju Osnovne šole Frana Albrehta Rafku Lahu in vodji Podružnične šole Nevlje Vesni Jamšek predal donacijo v obliki termostatskih ventilov podjetja Danfoss Trata, ki posluje tudi v Kamniku.

Danfoss Trata je član Ameriške gospodarske zbornice, ki je pobudnica vseslovenskega projekta Vračamo družbi – AmCham teden korporativnega prostovoljstva. Projekt je usmerjen h dejstvu, da je korporativno prostovoljstvo pomemben del družbene odgovornosti podjetij ter hkrati krepitvi klime med zaposlenimi. Poleg podjetja Danfoss Trata se je akciji pridružilo še 30 drugih velikih slovenskih in mednarodnih podjetij, ki s prostovoljstvom vračajo družbi vsak v svojem lokalnem okolju. Vse zbrane v Nevljah je zato poleg generalnega direktorja podjetja Danfoss Trata Aleksandra Zalaznika pozdravila tudi izvršna direktorica Ameriške gospodarske zbornice mag. Ajša Vodnik.

Ob dogodku je nekaj besed vsem prisotnim namenil tudi župan Marjan Šarec, ki ni skrival navdušenja nad donacijo ter obenem izrazil veliko spoštovanje projektu Ameriške gospodarske zbornice. »Z družbeno odgovornimi dejanji lahko spremenimo marsikaj. Resnično me veseli, da z akcijo in pobudo Vračamo družbi – AmCham teden korporativnega prostovoljstva čutimo poslanstvo in odgovornost za boljše lokalno okolje. Le s skupnimi močmi bomo dosegli to, da bo naša družba srečna in bodo naši najmlajši živeli zadovoljno v lokalni skupnosti. Naj nam še v nadalje ne bo vseeno za to, v kakšni družbi živimo,« je še dodal župan.

Tudi danes so nas učencke in učenci Podružnične šole Nevlje razveseljevali s kulturnim programom in ob donaciji popestrili dogajanje v prostorih šole.

 


<< Nazaj | Novice