Mali grad

Podelitev priznanj in nagrad najboljšim učencem OŠ Šmartno v Tuhinju

20.06.2012

 

Včeraj je v OŠ Šmartno v Tuhinju potekala svečana podelitev priznanj in nagrad najboljšim učencem od 1. do 8. razreda v šolskem letu 2011/12. Na prireditvi so bila podeljena le srebrna in zlata priznanja, vsa ostala priznanja bodo zadnji šolski dan podeljena v okviru razredne skupnosti.

Prisotne učence, učitelje in starše nagrajencev je pozdravila ravnateljica Jožica Hribar in povedala, da v življenju lahko izgubijo marsikaj, nihče pa jim ne more vzeti znanja. Vzpodbudila jih je, naj poiščejo svoje skrite kreativne moči, ki jih bodo pripeljale do uspešnosti.

V imenu Občine Kamnik je prisotne pozdravil podžupan Damjan Hribar, nekdanji učenec naše šole. Nagrajencem, njihovim staršem in učiteljem je čestital za dosežene uspehe in povedal, da se v uspehu odraža kakovost dela na šoli.

Ob duhovitih dovtipih voditeljev prieditve in glasbenih točkah učencev je prireditev minila v prijetnem vzdušju in se zaključila ob spoščenem klepetu učiteljev, staršev in učencev, ki so se izkazali tudi s pripravo peciva za to priložnost. 

Besedilo in fotografije: Olga Drolc, vodja prireditve


<< Nazaj | Novice