Mali grad

Podelitev pokalov in priznanj STC Panther Kamnik

19.01.2013

 

Danes je župan Marjan Šarec podelil priznanja in pokale STC Panther Kamnik.

V mesecu oktobru 2012 je STC Panther Kamnik v Tunjicah, na avto kros dirkališču, organiziral športno turistični 4x4 OFF ROAD srečanje v spretnostni vožnji ljubiteljev terenskih vozil v sklopu prireditve ORZS-off road zveze Slovenije. Udeleženci so se pomerili v SOFT TRIALU ter spretnostni in HARD preizkušnji, ki je tudi najbolj atraktivna. Na tokratnem srečanju so na svoj račun prišli tudi vozniki ATV motorjev, saj so jim organizatorji pripravili prav posebno preizkušnjo. V okviru srečanja pa so potekale tudi avto kros vožnje dveh izkušenih mojstrov vrtenja volana buggyja – domačinov Gašperja Plevela in Damjana Dolinška.

Za veselje in navdušenje publike je poskrbel domačin Mirko Golob, ki je v SOFT TRIALU suvereno zmagal. Za turistične tipe voznikov so po turističnih destinacijah Kamnika ponovno organizirali turistični ROADBOOK. Tekmovanja pa se je udeležilo okoli 30 tekmovalcev. Hvale vredna je tudi solidarnostna nota srečanja, saj so na ta dan zbirali odpadne zamaške.

Uspešen zaključek lanskega tekmovanja so zaključili danes, v gostišču 902 na Črnivcu, s podelitvijo priznanj in pokalov. Zbrane je najprej nagovoril predsednik OFF ROAD zveze 4x4 Slovenije Ivan Gregorič, nato je sledila podelitev pokalov. 

Župan Marjan Šarec pa je podelil tudi zahvali članu STC Panther Kamnik Mirku Golobu za odličen uspeh v soft in spretnostni kategoriji OFF ROAD srečanja ljubiteljev terenskih 4x4 vozil in drugih 4x4 vozil v spretnostni vožnji ter predsedniku STC Panther Kamnik Branetu Prezlju, ki s svojo požrtvovalnostjo, voljo in trudom pripravlja OFF RAOD srečanja. Pohvalil je njihov pogum, jim zaželel še mnogo adrenalinskih užitkov ter skupaj z njimi koval načrte za letošnje športno turistično 4x4 OFF ROAD srečanje v spretnostni vožnji ljubiteljev terenskih vozil.


<< Nazaj | Novice