Mali grad

Podelitev medalj, priznanj in pokalov članom sekcije za šport in rekreacijo Društva upokojencev Kamnik

23.09.2014

 

Popoldan se je odvijala podelitev medalj, priznanj in pokalov članom sekcije za šport in rekreacijo Društva upokojencev Kamnik. Zbranim se je z velikim veseljem pridružil tudi župan Marjan Šarec in vsem prejemnikom iskreno čestital.

Prejemnikom je župan Marjan Šarec zaželel prijetno druženje v krogu resničnih prijateljev in dejal sledeče: »Veliko priznanj in medalj se je nabralo, bili ste izredno prizadevni, dejavni in zavedate se, da je tudi v tretjem življenjskem obdobju potrebno delati dobro svojemu telesu. Brez gibanja ni življenja in ne zdravja. Vi to združujete in rezultat je tekmovanje, le-temu pa sledijo končni rezultati. Rezultati, ki jih dosegate člani Društva upokojencev Kamnik, so hvale vredni in ponosni smo na vas. Ponosni smo na vaše uspehe. Želim si, da bi v tem duhu nadaljevali še naprej.«

Podeljene medalje za prvenstvo sekcij za leto 2014: kegljanje (2 bronasti, 2 srebrni in 2 zlati), pikado (2 bronasti, 2 srebrni in 2 zlati), kegljanje s kroglo na vrvici (2 bronasti, 2 srebrni in 2 zlati), streljanje (2 bronasti, 2 srebrni in 2 zlati) in šah (1 bronasta, 1 srebrna in 1 zlata).

Podeljene medalje za šport za leto 2014: 32 bronastih, 13 srebrnih in 10 zlatih.

Podeljeni pokali za rekreacijo za leto 2014: 2 bronasta, 2 srebrna in 2 zlata.

Podeljeni pokali za šport za leto 2014: 2 bronasta, 2 srebrna in 2 zlata.

Podeljena priznanja za rekreacijo za leto 2014: 42 bronastih priznanj (9 za balinanje, 9 za kegljanje, 3 za pohode, 5 za sprehode, 12 za kolo, 1 za pikado, 1 za plavanje, 2 za šah), 14 srebrnih priznanj in 12 zlatih priznanj.

Poimenski seznam dobitnikov medalj, priznanj in pokalov si lahko ogledate tukaj.

Za kulturno popestritev dogajanja so poskrbeli člani Mengeške veteranske godbe, z recitacijo pa Erna Pahor.

 


<< Nazaj | Novice