Mali grad

Po prvem dnevu 8. Kvadratlona Kamnik v vodstvu lanski zmagovalci

31.07.2015

 

Na odbojkarskih igriščih Pod Skalo se je začel letošnji že 8. Kvadratlon Kamnik, edinstvena športna prireditev v Sloveniji, ki ga organizira Športna zveza Kamnik v sodelovanju z Občino Kamnik, Zavodom za turizem in šport v Občini Kamnik ter Odbojkarskim in Vaterpolskim klubom.

Ekipe se merijo v poletnih igrah z žogo in sicer nogometu na mivki, košarki na en koš, odbojki na mivki in malem vaterpolu. Na žalost na letošnjem Kvadratlonu tekmuje le pet ekip, ki se niso ustrašile slabega vremena. So pa ekipe ZZP, + 100 po srcu, Ekipa, ŠKD Mekinje in Železni team izredno izenačene, kar je pokazala že prva panoga, nogomet na mivki. Kar nekaj tekem se je končalo z remijem, na koncu pa je zaradi istega števila točk med ekipama Železni team in ZZP, slavila slednja, saj je zabeležila večje število zmag. Tretja je bila ekipa Ekipa, četrta ŠKD Mekinje in peti lanski zmagovalci nogometa + 100 po srcu.

Med udeleženci Kvadratlona so tudi podžupan Občine Kamnik Matej Slapar, v. d. direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Franci Kramar, predsednik Vaterpolskega društva Kamnik Dare Homar in eden najboljših, če ne celo najboljši vaterpolist v Sloveniji, Matej Nastran.

Danes se bodo ekipe ob 17. uri na odbojkarskih igriščih pomerile v košarki na en koš. Jutri, v soboto, 1. 8. 2015, ob 11. uri sledi tekmovanje v odbojki na mivki, ob 18:00 pa še zadnja disciplina, mali vaterpolo. Razglasitev rezultatov bo v soboto okoli 21. ure na kamniškem bazenu.

Vir: Športna zveza Kamnik


<< Nazaj | Novice