Mali grad

Po novoletna darila lokalnih izdelovalcev

05.12.2013

 

Za nami je uspešna poletna turistična sezona, v kateri je naš Turistično informacijski center (TIC) obiskalo veliko število tako tujih kot tudi domačih obiskovalcev. Mnogi izmed njih so pri nas kupili najrazličnejše spominke, večini pa je bilo skupno, da so iskali avtentične lokalne spominke, ki se vežejo na našo občino ali bližnjo okolico.

Na podlagi tega dejstva smo se odločili, da v času veselega decembra ter obdarovanja naših sorodnikov, prijateljev in znancev, našim obiskovalcem ponudimo možnost nakupa daril, ki so jih izdelali kamniški izdelovalci. K projektu je pristopilo kar nekaj partnerjev, med katerimi so tako rokodelci kot tudi večja podjetja.

Za vas smo pripravili nekaj lično zavitih že pripravljenih paketov, lahko pa si tudi sami izdelate svoj »kamniški« darilni paket. Na že pripravljene pakete vam podarimo tudi 5-odstotni praznični popust.

Pri projektu sodelujejo: Svilanit Kamnik, Eta Kamnik, Medobčinski muzej Kamnik, Čebelarstvo Mlakar, Kjuti, Naturart.si, Marinka Hribovšek in mila Bela Milina.

V prostorih TIC-a so razstavljene tudi jaslice, ki nam jih je prijazno posodil gospod Stele iz Svečarstva Stele. Svečarstvo ima več kot 300-letno tradicijo in v tem času nudi tudi pester izbor jaslic. V ponudbo pa smo skupaj z Medobčinskim muzejem Kamnik dodali tudi linijo izdelkov, ki nosijo logotip našega rojaka Rudolfa Maistra.

Vljudno vabljeni v naš Turistično informacijski center na Glavni trg 2, poleg drsališča.

Besedilo in fotografije: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice