Mali grad

Pluženje in prebijanje zametov na občinskih cestah, 26. februar

26.02.2018

 

Pluženje in prebijanje zametov na občinskih cestah, 26. februarS strani izvajalca zimske službe Komunalnega podjetja Kamnik d. d., smo bili obveščeni, da so ponoči pričeli s pluženjem in prebijanjem zametov na občinskih cestah.

Pluženje zametov se še nadaljuje, in sicer na naslednjih lokacijah: Brezje nad Kamnikom, Gozd, Markovo, Žubejevo, Snovik, Ravne, Studenca, Podlom, Poljana, Črnivec, Hrib, Poreber, Spodnji Okrog, na lokalni cesti Motnik–Zgornji Motnik–Bela, Slape, Špitalič, Podgorje, Sidol, Stebljevek, Črni Vrh, Liplje, Češnjice–Okrog, itd.

Agencija Republike Slovenije za okolje za danes napoveduje, da bo popoldan oblačno. Predvsem v južni Sloveniji bo občasno rahlo snežilo, kakšno snežinko pa lahko prinese tudi nad vzhodno in osrednjo Slovenijo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter. Jutri bo pretežno oblačno, veter pa bo postopno slabel. Predvsem na jugu države lahko še rahlo naletava sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -15 do -8, najvišje dnevne pa od -9 do -4 stopinj Celzija.


<< Nazaj | Novice