Mali grad

Plesalo se je dolgo v noč!

18.08.2012

 

Osmi dan Kamfesta je bil v znamenju plesa. Že v Keršmančev park sta namreč prišla Plesni klub Šinšin in The Rock Crew, katerih člani so mlade obiskovalce učili premikanja po ritmu. Taisti skupini pa sta se nato predstavili še v Samčevem predoru, kjer se jim je tako ob zgodnje večernem, kot tudi pozno večernem plesanju pridružilo veliko ljudi.

Plesalo pa se je tudi na elektro pop koncertu skupine Lollobrigida. Z disco ritmi so razgreli množico obiskovalcev, ki so morda prav včeraj bili najbolj prostorsko raznoliki - veliko obiskovalcev je bilo iz Ljubljane, Kranja, Celja, itd.

Petek nam je sicer postregel še s predstavo Tinko Polovniko, kantavtorjem Matejem Krajncem ter projekcijo filma Stari pisker, dogajalo pa se je tudi na Poletni noči v Motniku. Tam so si domačini lahko ogledali prestavo Buffeto Kolesar, Klapo Lungomare Umag in skupino Hulahoop. Vse seveda v sodelovanju s Kamfestom.

Le še dva dneva sta do konca festivala, zato danes nikar ne zamudite koncerta Pera Lovšina, Indijančka Vikija na Otroškem odru, kantavtorja Petra Andreja v Galeriji Majolka in stand up komike Tina Vodopivca, Uroša Kuzmana in Janeza Trontlja na Vrtu Kavarne Veronika.

Vir: kamfest.org


<< Nazaj | Novice