Mali grad

Plavalci Plavalnega kluba Kamnik na mednarodnem tekmovanju na Rijeki 27 krat na stopničkah

13.12.2016

 

Plavalci Plavalnega kluba Kamnik na mednarodnem tekmovanju na Rijeki 27 krat na stopničkahV nedeljo, 11. decembra 2016, so se plavalci prve selekcije Plavalnega kluba Calcit Kamnik s trenerjem Emilom Tahirovićem udeležili mednarodnega plavalnega mitinga v 25-metrskem bazenu »1. memoriala Noe Zelića« na Rijeki. Miting je bil posvečen spominu na 19-letnega Noe Zelića, odličnega in priljubljenega plavalca, ki je lani tragično preminil v prometni nesreči.

Tudi kamniški plavalci so se na nedeljski tekmi izjemno izkazali in nas razveselili z odličnimi uvrstitvami. Dobra pripravljenost, borbenost in pozitivni ekipni duh je le nekaj razlogov, da so naši junaki na tekmi kar 27 krat stali na stopničkah in znova dokazali, da se s svojimi rezultati upravičeno uvrščajo med najboljše slovenske tekmovalce.

Na tekmovanju so se plavalci za odličja potegovali v svojih kategorijah in hkrati tudi v starejši kategoriji, zato so bili najboljši nagrajeni tudi z več odličji v disciplini.

Osvojena odličja naših plavalcev po disciplinah

Tekmovanja sta se udeležili tudi Neža Tekavčič (2003) in Maja Berlisk (2002), ki sta v vseh nastopih dosegli nove osebne rekorde.

Čestitke vsem plavalcem in trenerju!

Besedilo: Helena Končar
Fotografiji: Violeta Vezenkova                      


<< Nazaj | Novice