Mali grad

Peti kamniški kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasba

03.08.2017

 

Peti kamniški kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasbaPrijetno je bilo vse minule poletne vikende pričeti z dobro hrano, ob spremljavi prijetne glasbe in v sproščenem vzdušju. Nova ulična kuhinja z glasbeno spremljavo se je v Kamniku zelo dobro prijela. Zadovoljni obiskovalci in zadovoljni gostinci so bili dodatna spodbuda, da smo se na Zavodu za turizem, šport in kulturo odločili pripraviti še en dodatni kulinarični večer.

V petek, 4. avgusta, bo tako potekal še dodatni peti kamniški kulinarični večer, in sicer, kot so obiskovalci že navajeni, v Parku Evropa. Park se bo tako tudi prvi petek v avgustu spremenil v udobno jedilnico z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom. Tudi tokrat se dobimo od 17. ure dalje. Ta dodatni kulinarični večer bo popestrila dalmatinska glasba, saj bosta za glasbeno spremljavo poskrbela Klapa Šufit in Gino&band.

Kamniški kulinarični večeri so potekali vsak petek v juliju na istem kraju, v Parku Evropa, ob istem času, od 17. ure dalje. Tudi 4. avgusta pa se bodo na stojnicah obiskovalcem predstavili gostinski ponudniki, ki bodo ves večer skrbeli za brbončice obiskovalcev. Vse to je celotni julij in bo tudi prvi petek v avgustu potekalo ob spremljavi prijetne glasbe. Prvi večer so navdušili Kvatropirci in Ognjeni muzikantje, na drugem so za glasbo poskrbeli duo Uroš in Tjaša ter Manca Berlec, na tretjem Soul, Jazz in Jaz, na zadnjem julijskem pa Terrafolk in Duo Aritmija.

Petkov večer, dobra hrana, prijetna glasba in sproščeno vzdušje so odlična kombinacija. Na Kamniških kulinaričnih večerih boste lahko poskusili različne jedi in ker se k dobri hrani prileže tudi kozarček dobrega piva, boste na kulinaričnih večer lahko spili tudi kamniško pivo.

Glavna sestavina vsake kuhinje na odprtem pa je druženje, zato bodite del kulinaričnega dogajanja v Kamniku tudi vi. Verjemite nam, brbončice vam bodo hvaležne.

Besedilo in fotografije: Sara Bitenc, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice