Mali grad

Pestro počitniško dogajanje v občini Kamnik

18.02.2013

 

V občini Kamnik bomo tudi letošnje leto poskrbeli za pestro počitniško doganje

Na priljubljenem drsališču v središču mesta na Glavnem trgu bomo posrbeli za prave drsalne igrarije in animacijsko drsanje, v Termah Snovik se obetajo različne vodne vragolije, prav tako boste lahko uživali na Veliki planini, kjer bo vsak dan možna smuka, najamete si lahko smučarskega učitelja ali pa se v petek in soboto zvečer odpravite na nočno sankanje.

Na priljubljenem drsališču v središču mesta na Glavnem trgu bomo poskrbeli za prave drsalne igrarije in animacijsko drsanje. Več o tem lahko najdete tukaj.

V Termah Snovik se obtejo različne vodne vragolije, ustvarjalne delavnice, nordijska hoja in vodne telovadbe, vsak dan pa bodo poskrbeli tudi za počitniško varstvo z različnimi animacijskimi aktivnostmi. Več si lahko ogledate tukaj.

Prav tako boste lahko uživali na Veliki planini, kjer bo vsak dan možna smuka, najamete si lahko smučarskega učitelja ali pa se v petek in soboto zvečer odpravite na nočno sankanje.

Športna zvaza Kamnik pa v sodelovanju z Občino Kamnik, Veliko planino d.o.o., Športnim društvom Grbina in Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik za vse smučarje in bordarje organizira aktivne počitnice na Veliki planini. Več najdete tukaj.

Vabljeni!


<< Nazaj | Novice