Mali grad

Pestro počitniško dogajanje v občini Kamnik - sedaj tudi tek na smučeh

27.02.2013

 

V občini Kamnik smo poskrbeli za pestro počitniško dogajanje. Za vas smo uredili tekaško progo ob reki Nevljici in organizirali bogat animacijski program na kamniškem drsališču. V

Termah Snovik so pripravili obilo termalnih radosti, velika mera adrenalina in športnih užitkov pa vas čaka tudi na Veliki planini in v Turističnem društvu Kamniška Bistrica.

Tek na smučeh ob reki Nevljici

Ob novi veliki pošiljki snega je Zavod za turizem in šport skrbno uredil smučarsko tekaško progo za vse počitnikarje in druge željne ene najbolj zdravih športno - rekreativnih dejavnosti. Tekaška proga poteka po neveljskem polju, vzdolž reke Nevljice. Dolga je 2 km, prične pa se pri cerkvi sv. Jurija v Nevljah.

Drsajte z animatorji

Na drsališču na Glavnem trgu bo na voljo animacijsko drsanje in zabava z animatorji na ledu. Vsak dan med počitnicami organizirano PREBUJANJE NA DRSALKAH, v popoldanskih urah pa ste vabljeni na POČITNIŠKO DRSALNO POPOLDNE. Več o tem lahko najdete tukaj.

Privoščite si obilo termalnih radosti

Terme Snovik so pripravile animacijo tako v bazenu kot tudi zunaj njega, vodeno vadbo, nordijsko hojo, vodne vragolije za najmlajše, pričakujejo pa vas tudi ustvarjalne delavnice.

Vsak dan bodo poskrbeli tudi za počitniško varstvo z različnimi animacijskimi aktivnostmi. Več si lahko ogledate tukaj.

Smučajte, sankajte in bordajte na Veliki planini

Prav tako boste lahko uživali na Veliki planini, kjer boste imeli vsak dan možnost smuke, najamete pa lahko celo smučarskega učitelja. Petkove in sobotne večer si lahko popestrite  z nočnim sankanjem. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Športna zveza Kamnik v sodelovanju z Občino Kamnik, Veliko planino d.o.o., Športnim društvom Grbina in Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik za vse bordarje in smučarje organizira aktivne počitnice na Veliki planini. Osnovnošolci se bodo lahko vsak dan s smučarskim učiteljem podali na Veliko planino, se tam učili ali izpopolnjevali svoje znanje smučanja oziroma bordanja ter uživali v svežem gorskem zraku. Več najdete tukaj.

Turistično društvo Kamniška Bistrica v tednu februarskih počitnic prireja tek na smučeh v Kamniški Bistrici. Več informacij na: 070 818 400, Maja Žagar.

Počitniško dogajanje v občini Kamnik se še dopolnjuje.

Vabljeni!


<< Nazaj | Novice