Mali grad

POMEMBNO OBVESTILO – Izgradnja kanalizacije Tunjice (asfaltiranje)

10.06.2015

 

POMEMBNO OBVESTILO – Izgradnja kanalizacije Tunjice (asfaltiranje), 10. junij 2015

V teh dneh poteka nadaljevanje asfaltiranja Tunjiške ceste. Včeraj je bila izvedena nosilna plast asfalta na avtobusnih postajah ter uvozih čez pločnik ter stranska ulica. Danes poteka ročno polaganje asfalta na pločniku vse do obvoza Košiše.

Za jutri, 11. junija 2015, je predvidena izvedba obrabno zaporne plasti na glavni Tunjiški cesti. Tekom dneva in po koncu delavnika bo cesta fizično zaprta. Prebivalci znotraj asfaltiranja lahko parkirajo avtomobile pred fizično zaporo na mesto, kjer je imel izvajalec gradbiščne kontejnerje. Ostali občani in občanke pa naj uporabljajo OBVOZ preko Košiš v smeri proti Kamniku ter OBVOZ preko Stolnika v smeri proti Tunjicam oz. druge poti (Komenda, …).

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost.

Prav tako občanke in občane naprošamo, da v nadaljevanju tekom delavnika bolj uporabljajo obvoz preko Komende, saj se trenutno pripravlja podlaga za asfaltiranje do križišča Laniše pod delno zaporo za hitrejšo izvedbo del.

POMEMBNO OBVESTILO – Izgradnja kanalizacije Tunjice (asfaltiranje), 5. junij 2015

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da je danes, 5. junija 2015, izvajalec pričel z asfaltiranjem odseka od »Kurje doline« do obvoza Košiše.

Občanke in občane naprošamo, da uporabljajo OBVOZ preko Košiš v smeri proti Kamniku ter OBVOZ preko Stolnika v smeri proti Tunjicam oziroma druge poti (Komenda, …) tudi po končanem delavniku vse do četrtka, 11. junija 2015, zaradi poškodb, ki bi nastale z morebitno vožnjo po novem asfaltu.

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost.

Zapore vseh javnih površin zaradi izgradnje kanalizacijske in vodovodne infrastrukture so objavljene tudi v rubriki OBVESTILA.


<< Nazaj | Novice