Mali grad

PGD Motnik ima novo gasilsko vozilo

11.05.2012

 

V Prostovoljnem gasilskem društvu Motnik so danes prevzeli novo gasilsko vozilo Mazda BT50 4X4 CE, po tipizaciji PV-1. Prevzema so se poleg Motniških gasilcev udeležili tudi župan Marjan Šarec, predsednik in poveljnik GZ Kamnik, častni član PGD Motnik, predsednik KS, poveljnik CZ ter občani Motnika in okolice.

Župan Marjan Šarec je vsem gasilkam in gasilcem čestital ob pomembni pridobitvi društva, ter jim zaželel varno in uspešno vožnjo ob intervencijah. Poudaril je, da bo potrebno v prihodnje posebno pozornost posvečati opremljanju društev v GZ Kamnik, saj bodo gasilci le z učinkovitimi vozili in opremo lahko pravočasno ter uspešno posredovali in pomagali občanom naše občine, ko jih bodo le-ti potrebovali. Vsem, ki so pomagali pri nakupu novega vozila, se je zahvalil za donacijo ter dodal, da bodo sedaj krajani Motnika zagotovo bolj varni v primeru naravnih in drugih nesreč, saj bodo gasilci lahko uspešno posredovali.

Po uradnem delu je sledila predstavitev novega vozila Mazda BT50 4X4 CE ter opreme, katere so se najbolj razveselili otroci.


<< Nazaj | Novice