Mali grad

Otvoritev obnovljenega športnega igrišča v Šmartnem in 8. srečanje športnikov Slovenije

01.06.2011

 

Terme Snovik, je skupaj s TD Tuhinjska dolina in ŠD Šmartno v Tuhinju priredil letos že 8. srečanje športnikov Slovenije. Prireditev je sovpadla z otvoritvijo prenovljenega športnega igrišča v Šmartnem v Tuhinjski dolini.

 
   

Tako so se na nogometni tekmi najprej pomerili mladi, po njej pa je kamniški župan Marjan Šarec z metom košarkaške žoge slavnostno odprli obnovljeno športno igrišče. Navdušenja in ponosa nad novo pridobitvijo šole, obnovljenim igriščem z atletsko stezo in otroškim igriščem nista skrivali niti ravnateljica OŠ Šmartno v Tuhinju, Jožica Hribar ter predsednica KS Šmartno, Tatjana Cevec Drolc.

 
   

Po uradni otvoritvi je sledila nogometna tekma športnikov Slovenije, med katerimi smo lahko videli skakalce: Robert Kranjec, Peter Prevc, Rok Zima (zmagovalec celinskega pokala) Matej Dobovšek (študentski svetovni prvak) Jani Grilc (pom. glavnega trenerja) in drugi – Bogataj, Pungertar, Judež, smukače: Rok Perko, Matjaž Markič, Andrej Križaj in biatlonce: Klemen Bauer, Jakov Fak, Peter Dokl, Andreja Mali, trener Uroš Velepec.

 
   

Sledilo je druženje vseh prisotnih na prireditvenem prostoru.


<< Nazaj | Novice