Mali grad

Otroško smučanje na Veliki planini

13.02.2015

 

Na Veliki planini v letošnji sezoni v ospredje postavljamo naše otroke. Želeli smo ponuditi nekaj, kar bi bilo najboljše za otroke ter njihove starše, spremljevalce oziroma učitelje.

Letos postavljena nova vlečnica Jurček, namenjena otrokom ter smučarjem začetnikom, bo letos obratovala v polnem teku. Letošnja novost pa bo predvsem zimski park, kjer bodo različni triki na progi še popestrili dogajanje otrokom. Poleg smučanja na omenjeni vlečnici, bo v bližini tudi manjši poligon za sankanje. Med vikendom (sob-ned) in v primeru obiska organiziranih skupin, bodo na prizorišču prisotni tudi animatorji in učitelji smučanja ŠD Grbina. V sodelovanju s ŠD Grbina iz Kamnika (www.sdgrbina.si), bomo poleg snežnega parka organizirali tudi športne dneve in smučarska tekmovanja za osnovnošolce. Šolske skupine bodo lahko športni dan preživele na zanimiv način ob raznolikih dejavnostih na snegu. Poleg naštetega bodo možni tudi pohodi po planini s krpljami. Še za dodatno veselje pa bomo poskrbeli z otroškim poligonom, kjer bo možen spust z napihljivimi blazinami. V neposredni bližini, v okrepčevalnici Skodla, pa si bodo lahko privoščili topel obrok. Uporaba zimskega parka in poligona za spust z napihljivimi blazinami bo možna ob primerni količini zapadlega snega.

Cene smučarskih kart

Sankanje zastonj (z lastnimi sankami)

Krpljanje

Doživite Veliko planino v zimskem času na drugačen način in se odpravite s krpljami po snegu. Krpljanje na svežem zapadlem snegu poskrbi za izkušnjo in rekreacijo, kot noben drugi šport. Je eden od najbolj mirnih načinov, da uživati v lepoti in spokojnosti zime na Veliki planini.

Krpljanje je odlična rekreacija, ker:

In dobra novica je, da za ta šport niso potrebne nobene izkušnje. Vse kar potrebujete je topla oblačila in udobne pohodne čevlje, za ostalo pa poskrbimo mi. Pri nas si lahko izposodite krplje ter prav tako palice, če nimate svojih in že ste pripravljeni na nepozabno izkušnjo po snegu s čudovitimi razgledi.

Cena krpljev

Vir: Kamničan.si


<< Nazaj | Novice