Mali grad

Osvežite se na kopališču »Pod skalco«

02.06.2014

 

Začenja se poletna kopalna sezona na kamniškem letnem kopališču »Pod skalco«, kjer v teh dneh potekajo še zadnje priprave na sobotno otvoritev.

Na Zavodu za turizem in šport v občini Kamnik dodajajo, da so na kopališču v skladu s finančnimi sredstvi, opravili vsa nujna investicijsko-vzdrževalna dela, da bo kopališče imelo pogoje za varnost obiskovalcev.

V soboto, 7. junija 2014, bodo kopalno sezono začeli s tradicionalnim dnevu odprtih vrat, med 10. in 14. uro  z brezplačnim kopanjem, za zabavo pa bo poskrbljeno z glasbo in DJ-em. Od 14. ure dalje bo za vse športne navdušence potekalo tekmovanje triatloncev, nato pa ste vabljeni na turnir v vodni košarki, s pričetkom ob 15. uri.

Letos bodo na kopališču pripravili zanimiv poletni program z vrsto zabavnih dogodkov. Za vse tiste, ki se v poletnih dneh ne boste odpravili na oddih na morje, bodo pripravili pester športno-animacijski program za otroke, mlade in odrasle. Program animacij bo zajemal vse od različnih pripomočkov za plavanje, tečaje plavanja, odbojke v vodi do odbojke na mivki, namiznega tenisa… Seveda pa se lahko otroci in mladi naučijo plavati oziroma izboljšajo svoje plavalno znanje.

Kamniško kopališče »Pod skalco« bo odprto vsak dan od 10. ure do 18. ure, med vikendi in prazniki od 10. ure do 19. ure. Kopališče bo nudilo tudi celotno gostinsko ponudbo, veliko zabave in veselja.

Cene dnevnih vstopnic bodo enake kot lani, odrasla celodnevna vstopnica 3.50 evra, za učence, dijake in študente 2 evra, za otroško vstopnico do 6 let boste odšteli 1 evro, družinska celodnevna karta pa vas bo stala 6 evrov. Lahko pa si priskrbite že sezonsko karto v TIC Kamnik, za katero boste odšteli 40 evrov, učenci, dijaki in študenti pa 25 evrov.

Vabljeni na prijetno osvežitev na kamniško kopališče »Pod skalco«.

Besedilo: Sabina Romšak, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice