Mali grad

Osrednja prireditev ob prazniku dneva Krajevne skupnosti Duplica

14.06.2014

 

Krajevna skupnost Duplica nam je dopoldan pripravila prijetno prireditev ob prazniku, ki si jo je ogledal tudi župan Marjan Šarec.

Na zelenici med stanovanjskimi bloki Jakopičeve ulice so se nam z glasbeno točko predstavili najmlajši iz enote Pestrna Vrtca Antona Medveda Kamnik in učenci Osnovne šole Marije Vere. Ob spremljavi harmonike je prepeval Jože Gajšek. Na ogled so postavili razstavo vezenin (rišelje), za zdravo življenje so poskrbeli udeleženci šole zdravja iz Podgorja, krajanke in krajani pa so navijali za najboljše udeležence na turnirju šaha in balinanja.

Podpredsednik Krajevne skupnosti Duplica Bogdan Pogačar je ob druženju krajank, krajanov in ostalih zbranih od 4.500 prebivalcev KS Duplica vsem čestital ob prazniku in poudaril, da krajanke in krajani premorejo veliko energije za »še boljšo Duplico«. Vse skupaj je povabil na slovesnost naslednje leto, ko bodo praznovali 600 letnico prve pisne omembe kraja.

Čestitkam se je pridružil tudi župan Marjan Šarec, pohvalil prizadevnost krajank in krajanov. Poudaril je povezanost med prebivalci, ki se vsakodnevno trudijo, da bi s skupnimi močmi naredili čim več za dobrobit krajevne pa tudi lokalne skupnosti.  

 


<< Nazaj | Novice