Mali grad

Osrednja prireditev ob prazniku dneva Krajevne skupnosti Duplica

11.06.2016

 

Osrednja prireditev ob prazniku dneva Krajevne skupnosti DuplicaKrajevna skupnost Duplica nam je dopoldan ob njihovem prazniku pripravila prijetno prireditev, ki si jo je ogledal tudi župan Marjan Šarec skupaj s predsednikom Krajevne skupnosti Duplica Marjanom Jermanom. Dogodku so prisostvovale tudi krajanke in krajani sosednjih krajevnih skupnosti.

Krajanke in krajani Krajevne skupnosti Duplica so se danes veselili in obeležili svoj dan. Na športnem igrišču med stanovanjskimi bloki Jakopičeve ulice so se ob zvokih glasbe Ljudskih pevk Predic in ansambla Kamniški grad zabavali z »Igrami brez meja«, tekmovali so v šahu in balinanju ter si v prostorih Krajevne skupnosti Duplica ogledali razstavo slik Petra Nagliča. Franc Svetelj je ob Nagličevih fotografskih prispevkih na ogled postavil tudi svoje fotografije in tako skozi fotografski objekt prikazal še sedanjost oziroma podobo današnje Duplice. 

Ob začetku sproščenega druženja se je odvijal krajši kulturni program, kjer je zbrane sprva pozdravil predsednik Krajevne skupnosti Duplica Marjan Jerman. Pozdravu krajankam in krajanom pa se je pridružil tudi župan Marjan Šarec, ki je pohvalil njihovo prizadevnost in poudaril povezanost med prebivalci, ki se vsakodnevno trudijo, da bi s skupnimi močmi naredili čim več za dobrobit krajevne pa tudi lokalne skupnosti. 


<< Nazaj | Novice