Mali grad

Okrasitev smrečic na Šutni

29.11.2018

 

Okrasitev smrečic na ŠutniDecember, ko bo Kamnik postal pravljičen, je pred vrati. Praznično dogajanje, ki se je že pričelo z odprtjem brezplačnega drsališča, se bo nadaljevalo z okrasitvijo smrečic na Šutni – najlepši ulici v Kamniku. Te bodo, kot je že običajno, okrasili otroci iz kamniških vzgojno-izobraževalnih zavodov.

Zato ste vljudno vabljeni, da v petek, 30. novembra, ob 10. uri spremljate, kako bodo otroci iz vrtca Antona Medveda Kamnik, vrtca Peter Pan, vrtca Sonček, vrtca Zarja, osnovne šole Toma Brejca, podružnične šole Vranja peč in iz Ciriusa Kamnik okrasili smrečice na Šutni.

Okraske so izdelali otroci sami, smrečice pa je priskrbela Občina Kamnik. Praznično dogajanje se bo nadaljevalo prihodnji teden, ko bo v sredo, 5. decembra, ob 18. uri v organizaciji KD dr. Franceta Steleta mesto obiskal sv. Miklavž in ko se bo prihodnji petek, 7. decembra, ob 17. uri prižgala praznična okrasitev mesta. Na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik smo poskrbeli, da bodo obiskovalce Pravljičnega Kamnika ob tem zabavali izseki iz muzikala Pepelka, v katerem glavno vlogo igrata Uroš Steklasa in Tjaša Hrovat.

Besedilo in fotografija: Samo Trtnik, Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice