Mali grad

Okol Kamnika na Kamfest

11.08.2014

 

Začel se je Kamfest, festival, brez katerega si poletja v Kamniku pravzaprav ne predstavljamo več. Tudi letošnji program je pester, v DDV programu se je znašla še nadvse zabavna dogodivščina, ki smo jo poimenovali Okol Kamnika na Kamfest.

Okol Kamnika na Kamfest je atraktivna in razburljiva urbana igra, katere koncept izhaja iz San Francisca, sega pa v leto 2006. Igra je v tujini bolje poznana kot Journey to the end of the night. Posebnost igre je njena »igralna površina«, ki je mesto samo. Če pogrešate otroško lovljenje, skrivanje, si že dolgo niste zadali pravega izziva, imate vsaj malo kondicije ali pa veliko trme in bi radi spoznali Kamnik z druge perspektive, potem ne oklevajte in se hitro prijavite. Tudi če niste zagrizeni tekači, bo 15 km preizkušnja zagotovo zabavna, saj jo bomo popestrili z različnimi kontrolnimi točkami po mestu, kjer boste postavljeni pred najrazličnejše izzive s katerimi si lahko pridobite dodatne točke.

Po Kamniku bomo tekli in se lovili, 15. 8. 2014 ob 18.00. Zbor udeležencev bo v Parku Evropa. Izkušnja bo zagotovo nepozabna. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu okolkamfesta@gmail.com. Ob prijavi pripišite ime in priimek ter način, na katerega želite sodelovati v urbani igri, kot tekmovalec ali lovilec. Dogodek je brezplačen in primeren za vse generacije. Vse podrobnosti bomo razkrili na kraju dogodka. Obljubljamo vam obilo zabave, adrenalina in na koncu seveda nekaj praktičnih nagrad za najboljše.

Organizacijske niti so v rokah društev iz Kamnika: KUFR, ŠTUDENTSKI KLUB KAMNIK, KULKURA in ROD BISTRIŠKIH GAMSOV.

Igra je po svetu požela pravo navdušenje, tako da verjamemo, da bo tudi v Kamniku postala tradicionalna.

Besedilo in fotografija: Študentski klub Kamnik


<< Nazaj | Novice