Mali grad

Odprto veteransko prvenstvo občine Kamnik v streljanju z malokalibrsko puško

29.03.2014

 

OZVVS Kamnik–Komenda je v Špitaliču pri Lovskem domu, v organizaciji Zveze veteranov vojne za Slovenijo ter v sodelovanju z Občino Kamnik, preredila 10. občinsko odprto tekmovanje v streljanju z malokalibrsko puško za prehodni pokal. Dogodka se je v imenu Občine Kamnik udeležila podžupanja mag. Julijana Bizjak Mlakar.

Zbrane je sprva pozdravil in nagovoril predsednik strelskega društva Veteran Kamnik Janez Volkar, nato pa besedo predal podžupanji mag. Julijani Bizjak Mlakar, ki je v svojem nagovoru izpostavila pomembnost današnjega dne, ko obeležujemo 140. obletnico rojstva generala in kulturnika Rudolfa Maistra, ter poudarila pomen domoljubja in vzgoje naših zanamcev, ki naj bo usmerjena v  duhu narodne zavesti. »Veterani vojne za Slovenijo sodite v krog narodno zavednih Slovencev in v čast mi je, da vas lahko danes pozdravim ter vam zaželim na tekmovanju obilo uspehov«, je še dodala.

Najboljšim strelcem bodo bila podeljena bronasta, srebrna in zlata priznanja, najboljši ekipi pa prehodni pokal OZVVS Kamnik.

Rezultate tekmovanja si lahko ogledate tukaj.


<< Nazaj | Novice