Mali grad

Odprto veteransko prvenstvo občine Kamnik v streljanju z malokalibrsko puško

25.03.2017

 

Odprto veteransko prvenstvo občine Kamnik v streljanju z malokalibrsko puškoDopoldan se je v Špitaliču pri Lovskem domu odvijalo odprto veteransko prvenstvo občine Kamnik v streljanju z malokalibrsko puško za prehodni pokal ob prazniku Občine Kamnik. Zbranim se je v imenu Občine Kamnik pridružil podžupan Igor Žavbi skupaj s predsednikom Združenja veteranov vojne za Slovenijo Kamnik–Komenda mag. Zvonkom Cvekom.

Tekmovanje je pripravilo Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Kamnik–Komenda v organizaciji Zveze veteranov vojne za Slovenijo in v sodelovanju z Občino Kamnik. Udeleženci pa so se pomerili v kategorijah ekipno in posamično, leže brez jermena in steljskega telovnika brez naslona na tarčo 50x50 centimetrov, na razdalji 50 metrov ter v serijah 3 poskusno in 10 za rezultat.

Mag. Zvonko Cvek je v imenu Združenja veteranov vojne za Slovenijo Kamnik–Komenda pozdravil vse zbrane, pridružil se mu je Renato Uranič iz Strelskega društva Veteran Kamnik, tehnične podatke je podal vodja tekmovanja Zdravko Vrankar. Podžupan Igor Žavbi pa je pred začetkom prvenstva tekmovalcem zaželel obilo športne sreče, lepe rezultate in jim s povabilo na osrednje slovesnosti čestital ob prihajajočem prazniku Občine Kamnik.

Najboljšim strelcem bodo podeljena bronasta, srebrna in zlata priznanja, najboljši ekipi pa prehodni pokal Občine Kamnik.

Rezultate tekmovanja si lahko ogledate tukaj.


<< Nazaj | Novice