Mali grad

Odprtje povečanih igralnic v vrtcu Peter Pan

11.04.2013

 

Župan Marjan Šarec je dopoldan skupaj z direktorico Zasebnega vrtca Peter Pan Mašo Drenik uradno odprl povečani igralnici v vrtcu Peter Pan.

S šolskim letom 2012/13 so v vrtcu povečali prostore dveh igralnic namenjenih najstarejšim otrokom. Večji prostor pomeni kakovostnejše vsakodnevno bivanje njihovih otrok. S tem so jim pripravili okolje, v katerem imajo na voljo še več didaktičnih materialov, s pomočjo katerih pa postajajo samostojni, izpopolnjujejo svoje znanje, nadgrajujejo svoje veščine in krepijo lastno samopodobo. Investicija je znašala 121.000 evrov.

Kot je poudarila direktorica Zasebnega vrtca Peter Pan Maša Drenik si v vrtcu želijo radovedne in zadovoljne otroke, zato se v kolektivu trudijo, da rastejo z njimi. Ob novi pridobitvi kamniškega zasebnega vrtca je župan Marjan Šarec izrekel čestitke vsem mladim nadobudnežem, ki si bodo v igralnicah nabirali mnoga nova znanja, pa tudi strokovnim sodelavcem, katerim bo nova pridobitev v pomoč tako pri vzgojnih kot tudi varstvenih aktivnostih. »Naj bodo novi prostori polni veselja in otroške razigranosti. V prijetnem bivalnem okolju pa izkoristite mnoge možnosti za aktivnosti, ki vam jih novi igralnici ponujata.«  

Dogajanje na dvorišču vrtca je z zabavnim programom popestrila Folklorna skupina Iskrice, Plamenčki pa so še glasbeno obarvali današnje dopoldne.


<< Nazaj | Novice