Mali grad

Odprtje poletne kopalne sezone in 15. kolesarski vzpon na Črnivec

17.06.2020

 

Odprtje poletne kopalne sezone in 15. kolesarski vzpon na Črnivec V Termah Snovik se že pripravljajo na odprtje poletne kopalne sezone. V soboto, 20. junija 2020, se obeta en zelo aktiven dan. V Termah in njeni okolici se bo kolesarilo, plavalo, telovadilo, lahko boste hodili kar bosonogi. Po dolgem predahu se vrača tudi Palček Snoviček, ki pa ima v rokavu kar nekaj svojih vragolij. 

Vabljeni, da združite kolesarski vzpon na Črnivec s plavanjem in razvajanjem v termalni vodi, spoznate Kneippovo filozofijo ravnovesja telesa in duha in se bosonogi podate po Kneippovi 3,2 km dolgi tematski poti. Vragolijam pa ne bo konca, ko se pojavi Palček Snoviček, to vam obljubimo. 

Skočite v super poletje v Snoviku. Prav za vse generacije bodo poskrbeli. 

Program

V primeru slabega vremena dogodek odpade oz. se Kneippovi programi prestavijo na notranji bazen.

Za vse kolesarske navdušence bo potekal tradicionalni 15. KOLESARSKI VZPON TERME SNOVIK – ČRNIVEC, ki ga organizira Turistično društvo Tuhinjska dolina v sodelovanju s Termami Snovik.

Trasa je dolga 10 km in ima približno 400 m višinske razlike.

Otroška tekma je speljana po okolici Term Snovik, je krožna, dolga 2 km. Mlajši otroci do 10 let kolesarijo en krog,  otroci stari od 11 do 15 let pa dva kroga.

Letošnja novost je tekmovanje s električnimi kolesi v eni skupni kategoriji ob 10.10 uri.

Možnost prijav:

Dobrodošli na aktivno preživet vikend v Tuhinjsko dolino. Združite aktivni kolesarski dan s plavanjem v termalni vodi in spoznavanjem Kneippove filozofije ravnovesja telesa in duha. Na voljo so vam posebni 3-dnevni namestitveni paketi, vsekakor lahko že koristite turistične bone.

Za dodatne informacije obiščite www.terme-snovik.si, pokličite 01 83 44 100 ali rezervirajte na booking@terme-snovik.si

Besedilo in fotografije: Terme Snovik


<< Nazaj | Novice