Mali grad

Odprtje novoograjenega igrišča VVE Palček Šmartno

05.04.2012

 

Popoldan je župan Marjan Šarec skupaj s podžupanom Damjanom Hribarjem ter ravnateljico VVZ Antona Medveda Kamnik Renato Hojs uradno odprl novoograjeno igrišče VVE Palček Šmartno.

Decembra 2011 je VVE Palček Šmartno, ki leži neposredno ob glavni cesti, staro leseno ograjo nadomestil z betonsko ob cesti in žičnato na ostalih delih. Izvajalec del je bilo podjetje Žurbi Team d.o.o.. Vrednost investicije je znašala 23.000 evrov.

Palčice in palčke ter njihove starše je pozdravila ravnateljica vrtca VVZ Antona Medveda Kamnik Renata Hojs in se v imenu vseh zahvalila županu ter občinski upravi za posluh ter skrb za varnost otrok.

Župan Marjan Šarec pa je poudaril, da je bila prenova otroškega igrišča nujno potrebna, saj staro, leseno ograjeno igrišče vsekakor ni bilo varno zbirališče za otroke. Želja Občine po varni igri na urejenem otroškem igrišču Vrtca Palček je tako uresničena, otrokom pa le-ta zagotovljena.

Otroci VVE PALČEK Šmartno so s »Palčkovo pesmijo« in pesmijo »Če si srečen« popestrili dogajanje ob novoograjenemu igrišču. Poskrbljeno pa je bilo tudi za ples, saj so se otroci, ki obiskujejo plesno šolo, predstavili s Plesom palčkov.

Po simboličnem prerezu traku in ogledu Palčkovega igrišča, ki je s skupnimi močmi zaživelo, zažarelo, zacvetelo in osrečilo palčke, so se vsi zbrali v Kotičku Palčkovih dobrot.<< Nazaj | Novice