Mali grad

Odprtje novega igrišča v enoti Sonček Vrtca Antona Medveda Kamnik

17.10.2012

 

Dopoldan je župan Marjan Šarec skupaj z ravnateljico Vrtca Antona Medveda Kamnik Renato Hojs odprl novo igrišče enote Sonček. Dela je izvedel Razvojni zavod d.d., investicija pa je znašala približno 18.000 evrov.

Pred simboličnim prerezom traku se je ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik Renata Hojs zahvalila županu Marjanu Šarcu za podporo vsem ravnateljem v občini, direktorju občinske uprave mag. Ivanu Kendi za strokovno podporo pri investicijah, predsedniku KS Šmarca Dušanu Drolcu in predsedniku PGD Šmarca Luki Podbelšku, ki sta omogočila koriščenje prostora za namene igrišča, nadzorne. Pozabila pa ni niti na sodelavke in sodelavce, ki so poskrbeli, da so kljub izvajanju del, dejavnosti v vrtcu potekale nemoteno.

Otrokom in strokovnemu osebju je čestital tudi župan Marjan Šarec, izrazil veselje ob pogledu na novo igrišče in dodal: »Predšolska vzgoja v občini Kamnik ima kakovosten program in prepričan sem, da bo novo igrišče še dodatno izboljšalo delo strokovnih delavcev enote Sonček Vrtca Antona Medveda Kamnik. Vsekakor pa je najpomembnejše, da boste vi otroci na otroškem igrišču preživeli veliko lepih trenutkov.«

Otroci enote Sonček so nam skupaj z mentorji danes pripravili resnično prijetno vzdušje in kulturno popestrili dogajanje. Skupina Zvezdice so se predstavili z mimično lutko »Mihec« in zapeli pesmico »Kolesa na avtu«. Otroci skupine Sončki so nam zapeli pesmico »Ko si srečen«. Skupina Ježki pa so zapeli pesmico »Kostanjček zaspanček«. Za zaključek so vsi otroci še družno zapeli pesmico »Miha znakec«.

Po končanem programu se je prijetno jesensko druženje nadaljevalo ob kostanjevem pikniku.


<< Nazaj | Novice