Mali grad

Odprtje ceste Loke v Tuhinju – Vaščar

29.08.2012

 

Popoldan je župan Marjan Šarec skupaj s predsednikom Krajevne skupnosti Srednja vas Janezom Belajem, poslancem DZ mag. Matejem Toninom in podžupanom Damjanom Hribarjem uradno odprl cesto Loke v Tuhinju – Vaščar.

V mesecu juliju so se zaključila gradbena dela na javni poti številka JP 661076 Loke v Tuhinju - Vaščar. Dela na dolžini 230 metrov so obsegala širitev vozišča, zamenjavo spodnjega in zgornjega ustroja ceste, ureditev odvodnjavanja ter asfaltiranje. 20.000 evrov je financirala Občina Kamnik, 10.000 sredstev za ureditev poti pa so prispevali občani. Dela je izvedlo podjetje Trimark d.o.o. iz Kamnika.

Ob današnjem uradnem odprtju ceste Loke v Tuhinju – Vaščar je zbrane najprej nagovoril predsednik Krajevne skupnosti Srednja vas Janez Belaj ter se zahvalil krajanom in izvajalcu del, podjetju Trimark d.o.o..

Župan Marjan Šarec je čestital krajankam in krajanom Krajevne skupnosti Srednja vas in poudaril, da občina Kamnik ureja cestno infrastrukturo skladno s predvidenimi cilji. Hvale vredna je vključitev krajanov, ki so prispevali del sredstev za ureditev ceste Loke v Tuhinju – Vaščar.

Da bo na cesti čim manj nevšečnosti, je novo pridobitev KS Srednja vas blagoslovil še župnik Simon Lorber.


<< Nazaj | Novice