Mali grad

Odprtje brezplačnega drsališča v Kamniku

19.11.2018

 

Odprtje brezplačnega drsališča v KamnikuObiskovalci Pravljičnega Kamnika si dogajanja v mestu ne bi mogli več predstavljati brez brezplačnega drsališča. Prestavitev v Keršmančev park se je izkazala za dobro, saj so obiskovalci to pozitivno sprejeli.

Zato vas vljudno vabimo na uradno odprtje Drsališča Kamnik, ki bo v petek, 23. novembra, ob 17. uri v Keršmančevem parku. Drsališče bo odprl podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi skupaj z v. d. direktorja Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik dr. Tomažem Simetingerjem. Simbolno bosmo oblast v Keršmančevem parku do konca leta predali v roke kamniški Veroniki, saj bo ta priljubljeni mestni park postal Veronikina pravljična dežela.

Letos bo namreč dogajanje v Keršmančevem parku še bolj bogato. Že program na Drsališču Kamnik bo ponujal veliko izbire, od tečaja drsanja, otroških animacij do hokeja za otroke in akustičnih koncertov. V Keršmančev park pa se seli tudi Pravljična hiška, ki je bila lani med obiskovalci Pravljičnega Kamnika dobro sprejeta. Ta bo posebej zaživela med 17. in 23. decembrom.

Besedilo in fotografija: Samo Trtnik, Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik


<< Nazaj | Novice