Mali grad

Odprtje Lekarne na Duplici

30.01.2012

 

Opoldne sta župan Marjan Šarec in direktor Mestne Lekarne Doinizij Petrič slavnostno prerezala trak nove Lekarne na Duplici.

 

Kot je povedal direktor JZ Mestne Lekarne Dionizij Petrič mag. farm. so objekt s pripadajočim zemljiščem kupili decembra 2010. »V letu 2011 smo izvedli Javno naročilo za gradbeno obrtniška dela in posebej za opremo. Razpis sta dobila GIVO d.o.o. za gradbeno obrtniška dela in Lesnina MG oprema za opremo. Celoten strošek projekta znaša 163.000 evrov za nakup nepremičnine s pripadajočim zemljiščem  (200 m2 stavba , 400 m2 zemljišče), 294.000 evrov za gradbeno obrtniški del ter 124.000 za opremo, skupaj torej približno 600.000 evrov. Projekt je bil zaključen konec decembra 2011, verifikacija Lekarne je bila opravljena 9. januarja 2012, odločbo pa smo prejeli v petek, 27. januarja.«

 

Župan Marjan Šarec se je v svojem govoru zahvalil prejšnjemu vodstvu občinske uprave za pomoč pri nastanku Lekarne, ki so jo krajani težko čakali. »Lekarna niso samo tablete, kapsule, sirupi in podobne zadeve, veliko pomaga prijazen nasmeh in prijazen nasvet. Želim tej Lekarni dolgo življenje, dobro finančno zdravje in zadovoljstvo vseh krajank in krajanov Duplice ter širše okolice« je še dodal župan Marjan Šarec.

 

Lekarna na Jakopičevi 21, ki jo vodi Miroslav Breznik, mag.farm. je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 19.30 ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure. V njej najdete bogato ponudbo zdravil na recept in brez recepta, medicinsko tehničnih pripomočkov, otroške kozmetike, kozmetike za odrasle, dodatkov k prehrani za izboljšanje počutja ter veterinarskih zdravil in izdelkov za izboljšanje počutja vaših hišnih ljubljenčkov.


<< Nazaj | Novice