Mali grad

Odprtje 1. tekme za srednjeevropski pokal v lokostrelstvu

25.04.2015

 

Dopoldan se je na stadionu Prijateljstva v Mekinjah odvijalo odprtje 1. tekme za srednjeevropski pokal v lokostrelstvu, ki se ga je v imenu Občine Kamnik udeležil podžupan Matej Slapar skupaj z v. d. direktorja Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik Francijem Kramarjem in predsednikom Lokostrelskega kluba Kamnik Gregorjem Končanom.

Tekme, ki jo je organiziralo Lokostrelsko društvo Kamnik, se je udeležilo 139 tekmovalk in tekmovalcev iz Slovenije, Srbije, Črne gore, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Avstrije, Poljske, Slovaške in Madžarske. Kamniške barve zastopa 14 tekmovalk in tekmovalcev. Kadetinje, kadeti, mladinke, mladinci, članice in člani so se pomerili z ukrivljenim in sestavljenim lokom. Tekmovanje je prijavljeno pri World Archery in velja za doseganje rekordov ter FITA značk.

Najboljši tekmovalci bodo seveda prejeli medalje, rezultati tekmovanja pa bodo objavljeni naknadno in si jih boste lahko ogledali tukaj.

Zbrane je v imenu organizatorja najprej pozdravil predsednik Lokostrelskega kluba Kamnik Gregor Končan, nato pa besedo predal podžupanu Mateju Slaparju, ki je sodelujočim zaželel uspešno tekmo ter jih povabil v naše mesto pod Kamniško-Savinjskimi Alpami tudi ob kakšni drugi priložnosti.

Vabljeni k ogledu tekme na stadion Prijateljstva v Mekinje.


<< Nazaj | Novice