Mali grad

Od 11. maja dalje ponovno odvažanje kosovnih odpadkov po naročilu

08.05.2020

 

Od 11. maja dalje ponovno odvažanje kosovnih odpadkov po naročiluVsa gospodinjstva na območju občine Kamnik obveščamo, da bomo 11. maja ponovno pričeli z odvažanjem kosovnih odpadkov po naročilu. Pri naročanju odvoza in pri pripravi odpadkov na odvoz vas prosimo, da upoštevate spodnja navodila:

Vsako gospodinjstvo na območju občine ima 2-krat letno možnost naročiti brezplačni odvoz kosovnih odpadkov. Odvoz lahko naročite:

  1. na podlagi izpolnjenega kupona, ki ste ga prejeli skupaj z decembrsko položnico v začetku tekočega leta. Izpolnjen kupon nam prosim vrnite: po pošti na naslov PUBLIKUS d.o.o., Operativni center Kamnik, Suhadole 101, 1218 Komenda, po elektronski pošti na naslov oc.kamnik@publikus.si ali na faks številko 01 561 16 67.
  1. preko SPLETNEGA OBRAZCA, ki ga najdete na naši spletni strani www.publikus.si.

POMEMBNO!

Po oddaji naročila vas bo v najkrajšem možnem času poklical administrator iz operativnega centra in vam sporočil datum izvedbe naročila. Naročilo izvedemo v roku enega tedna (1) oziroma v primeru večje količine naročil v določenem časovnem obdobju, v roku treh tednov (3).

BODITE POZORNI!

KATERI ODPADKI SPADAJO MED KOSOVNE ODPADKE?

Besedilo in fotografija: Gregor Kranjec, PUBLIKUS d.o.o.


<< Nazaj | Novice