Mali grad

Obvestilo o vzpostavitvi začasnega zbirnega centra

15.05.2019

 

Obvestilo o vzpostavitvi začasnega zbirnega centraPodjetje PUBLIKUS, d. o. o. je v ponedeljek, 13. maja 2019, občanke in občane obvestil, da je v Centru za ravnanje z odpadki Suhadole (CROS) v teku sanacija požarišča in, da bodo zaradi nemotenega izvajanja gospodarske javne službe zbiranja komunalnih odpadkov predvidoma do srede, 15. maja 2019, vzpostavili začasni Zbirni center Suhadole. 

Z današnjim dnem, 15. majem 2019, je tako vzpostavljen začasni zbirni center in je možna ponovno oddaja odpadkov. Za občanke in občane pa podajajo nekaj informacij.

LOKACIJA ZAČASNEGA ZBIRNEGA CENTRA IN SMER PREMIKANJA

POMEMBNO: Prosimo vas, da se s svojim vozilom najprej ustavite pri delavcu na tehtnici, ki bo opravil identifikacijo in tehtanje ter vas nato usmeril na lokacijo začasnega zbirnega centra.

ODDAJA ODPADKOV V ZAČASNI ZBIRNI CENTER

Začasni zbirni center je namenjen občanom Kamnika in Komende, ki so vključeni v sistem ravnanja z odpadki. Oddaja večine odpadkov je brezplačna za vsa gospodinjstva (v količini, ki je značilna za gospodinjstvo), pravnim osebam tudi nudimo možnost oddaje, vendar proti plačilu. Odpadke lahko oddate kadarkoli v času obratovanja zbirnega centra.

DELOVNI ČAS ZC SUHADOLE

POMEMBNO

KATERE ODPADKE SPREJEMAMO PROTI PLAČILU?

Gradbeni material – večje količine (gradbeni material, ki nastane pri manjših gradbenih vzdrževalnih posegih v stanovanju, npr. obnova kopalnice, prevzamemo brezplačno); prevzem 1 tone znaša 118,4 EUR.

zaščiteni (zloženi na paleti in oviti s folijo): prevzem 1 tone znaša 249,1 EUR,

nezaščiteni: prevzem 1 tone znaša 266,2 EUR.

ALI STE VEDELI?

V primeru direktne oddaje kosovnih odpadkov v ZC Suhadole ste upravičeni do dobropisa v višini 8 EUR! Vse kar morate narediti je, da izpolnite kupon, ki ste ga prejeli na hrbtni strani položnice za mesec december 2016 in januar 2017 (kupon lahko najdete tudi na naši spletni strani – www.publicus.si) ter pripeljete kosovne odpadke v naš zbirni center. Dobropis vam bomo upoštevali ob izdaji naslednjega mesečnega računa. Dobropis lahko uveljavljate 2-krat letno!

Besedilo in fotografija: Gregor Kranjec, PUBLIKUS d. o. o


<< Nazaj | Novice