Mali grad

Obvestilo o uvedbi novega elektronskega naslova (navigacijsko usmerjanje)

04.09.2019

 

Obvestilo o uvedbi novega elektronskega naslova (navigacijsko usmerjanje)Spoštovane občanke, spoštovani občani,

v želji po tem, da razbremenimo lokalne ceste v občini Kamnik, ki so neprimerne za veliko število obiskovalcev predvsem na področju navigacijskega usmerjanje turistov in tovornega ter avtobusnega prometa, ki je na določenih območjih postal množičen in predvsem obremenilen za tiste, ki na teh območjih prebivajo, smo se na Občini Kamnik odločili, da uvedemo nov elektronski naslov promet@kamnik.si. Na ta naslov lahko pošljete vprašanja in pobude glede navigacijskega usmerjanja v občini Kamnik.

V tem trenutku smo uredili, da so odgovorni s strani Googla vnesli naše zahtevke glede sprememb v svoj navigacijski sistem, ravno tako pa tudi sistem Here in še nekaj ostalih že ponujajo nove relacije, in sicer:

Potrebno je poudariti, da je sistem izredno kompleksen, a smo na Občini Kamnik našli način posredovanja informacij, ki zajame 80 odstotkov navigacijskih sistemov, vendar pa je pri stvari potrebno biti potrpežljiv. Vnos podatkov je namreč odvisen od zahtevnosti posodobitve, ki jo oceni vsak komercialni ponudnik navigacijskega sistema, vnos posamezne posodobitve pa lahko traja od 2 tednov pa do 3 mesecev.


<< Nazaj | Novice